Invitație de presă conferință încheiere proiect

 Primăria Municipiului Alba Iulia organizează, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială și Asociația SM Speromax Alba, conferința de închidere a proiectului ,,Abordare integrată la nivelul municipiului Alba Iulia pentru reducerea discriminării și a marginalizării grupurilor vulnerabile”. Evenimentul va avea loc în data de 22 Decembrie 2016, începând cu orele 14:00, la Centrul de Resurse, din strada Gladiolelor, nr 3A, Alba Iulia, centru înființat în cadrul proiectului anterior menționat.

În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele și rezultatele proiectului, metodele utilizate, impactul pe care l-a avut proiectul asupra grupurilor vulnerabile și reprezentanților instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale de la nivelul municipiului Alba Iulia, precum și concluziile care se pot extrage pentru viitoarele proiecte. La acest eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și reprezentanți ai societății civile.

,,Abordare integrată la nivelul municipiului Alba Iulia pentru reducerea discriminării și a marginalizării grupurilor vulnerabile” este un proiect dezvoltat cu sprijinul financiar al programului Programului RO10 – CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009-2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, în cadrul Apelului COERENT, valoarea totală finanțată a proiectului fiind de 206.877,26 Euro. Proiectul a fost implementat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială și Asociația SM Speromax Alba.

Proiectul și-a propus reducerea discriminării și a marginalizării sociale în rândul persoanelor ce aparțin grupurilor vulnerabile, persoane de etnie romă și persoane cu boli cronice, prin dezvoltare de instrumente adaptate nevoilor lor imediate în vederea creșterii capacității grupurilor vulnerabile de accesare a serviciilor sociale.

INAPOI